Pyrus Meyveküpü

Pyrus, Türkiye'de ilk kez şeker ilavesiz, %100 meyveden üretilen katkısız meyve ürünü olma özelliğine sahiptir. Kendi bahçelerimizde yetiştirdiğimiz meyvelerimizden elde edilir. Ahşap kutuda; 3 farklı çeşidi ile tüketiciyle buluşuyor; cevizli, kakaolu, hindistan cevizli. Soru ve siparişleriniz için bize telefon yada e-posta ile ulaşabilirsiniz.

BİZE DAİR

BSBG Tarım, Boğaziçi Kimya Mühendisliği ve Bilkent Peyzaj mimarlığı mezunu 2 kız kardeş ile Ege Ziraat mezunu tarım aşığı babanın, Bursa ovasında 10 kuşaktır devam eden çiftçilik birikimini sağlıklı nesillere aktarmak için bir araya gelmesiyle oluştu. Üniversite sonrası ilaç, hızlı tüketim sektörlerinde pazara erişim, legal süreçler ve pazarlama alanında ve mimarlık alanında projelendirme biriminde çalışarak sektör deneyimi elde ettik. İki kız kardeşten birinin oğlu ve diğerinin ikiz kızları aynı yılda, ardarda dünyaya geldi; sağlıklı ve doğru beslenmenin önemi o noktada iyice ortaya çıktı.

Biz aile olarak, her zaman sağlık toprakta başlar felsefesini bilerek, soluyarak yaşadık ve doğaya ve onun kurallarına inandık. Bu doğrultuda önce toprak sağlıklı beslenmeli, ancak bu sekilde topraktan beslenen meyve&sebzeler ve bu bitkiler ile beslenen hayvanlar sağlıklı olur dedik. Döngünün en sonuna da insanı koyduk. İnsan; ancak sağlıklı toprak ile beslenen meyve& sebzeleri ve yine sağlıklı beslenen hayvanların ürünlerini tüketirse gerçek anlamda sağlıklı olur dedik. Şimdi yıllardır işlediğimiz toprağımızdaki ürünleri farklı bir şekilde değerlendirme zamanı geldi. Deveci ve naşi armudunu farklı bir hale soktuk, bir küpe sığdırdık. Ürünlerimizi önce kendimiz test ettik, çocuklarımıza yedirdik. Ve tabi ki felsefemize paralel olarak gıda alanında ürettiğimiz hiçbir ürüne katkı maddesi, koruyucu, kıvam artırıcı koymadık.

BESİN DEĞERLERİ

 

100 gr 1 küp (10 gr)
Enerji (kcal) 232,6 23
Yağ (g) 4,6 0,5
-Doymuş Yağ (g) 0 0
Karbonhidrat (g)(sadece meyveden) 40,7 4
Nişasta (g) 0 0
Lif (g) 17,7 1,8
Protein (g) 2,6 0,3
Tuz/Sodyum (g) 0 0
Potasyum (mg) 1024 102
Fosfor (mg) 64 6,4
Magnezyum (mg) 61 6,1
Kalsiyum (mg) 32 3,2
Folik asit (mcg) 41,3 4

 

 

SORULARINIZ ve SİPARİŞLERİNİZ İÇİN

info@tazemeyve.com
0 530 878 67 57
BSBG Tarım Çeltik Mah. 5. Güzel Sok. No: 6/1 Osmangazi/BURSA