logo
  • %100 Doğal

  • Tuzsuz Zeytin

Besin Değerleri

%100 Doğal Tuzsuz Zeytin

  • %0 TUZ İÇEREN ZEYTİN

    Tabiatın bize sunduğu hali ile Gemlik yöresi zeytini. Piyasada yer alan en tuzsuz zeytin dahi %2 oraninda tuz içermektedir. Fakat doğası gereği 100 gr zeytin zaten bilinçli çiftçilik ile %0.7 oraninda sodyum içermektedir. NONa zeytinleri, Pyrus çiftliğinin akılcı ve bilinçli bitki besleme programı ile yetiştirilir vevücut elektrolit dengemizi koruyarak- ilave tuz eklemeden- tabiatın bize sunduğu şekilde soframıza ulaşır.

Galeri

BSBG TARIM

 

image

Merhaba,

Bursa’nın verimli ovasında 10 kuşağı aşkın süredir tarımla uğraşmakta olan ve yüksek hacimde şetfali, nektarin, deveci ve naşi armudu, kiraz, kayısı, zeytin, ceviz üreten, bahçesinde kümesi, avlusunda ahırı (ineği, atı, koyunu) olan bir köy işletmesinin yeni ürünü NONa TUZSUZ ZEYTIN.

Markanın üreticisi BSBG Tarım, Boğaziçi ve Bilkent mezunu 2 kız kardeş ile Ege Ziraat Mühendisliği mezunu tarım aşığı akademik bir babanın, Bursa ovasında kuşaklardır devam eden çiftçilik birikimini sağlıklı nesillere aktarmak için bir araya gelmesiyle oluştu. Üniversite sonrası ilaç, hızlı tüketim sektörlerinde pazara erişim ve pazarlama alanında çalışarak sektör deneyimi elde eden iki kız kardeşten birinin oğlu ve diğerinin ikiz kızları aynı yılda, ardarda dünyaya geldi; sağlıklı ve doğru beslenmenin önemi o noktada iyice ortaya çıktı.

Ürünlerimiz

Doğal Bir Lezzet

Team Member
 

180 gr Cam Şişe

TUZSUZ Zeytin

Team Member
 

480 gr Konserve Kutu

TUZSUZ Zeytin

Team Member
 

720 gr Konserve Kutu

TUZSUZ Zeytin

iletişim

 

BSBG Tarım

Çeltik Mah. 5.Güzel sok. No: 6/1 Osmangazi/ BURSA

E-Posta

info@tazemeyve.com  (Sorunlarınız ve Siparişleriniz İçin)

Telefon

+90 530 878 67 57